Tăcerea

Zilele tăcerii din parte lui mă pun pe gânduri, întârzierea la masă mă pune pe gânduri, întârzierea după ora de muncă mă pune pe gânduri. De câteva zile în coace e o tăcere enormă nimic nu îmi mai cere să-i accept, nimic nu îmi mai vorbește de ea, am impresia că cevai se pune la cale, sau pur și simplu sunt mințită în continuare. Peste câteva zile trebuie să plecăm în vacanță el ma invitat să merg cu el, eu i-am spus de la început că da, dar acum am unele îndoieli din tăcerea lui, și cred că la sigur nu voi merge, noi suntem într-o casă ca doi străini, el face ce vrea în schimb eu nu am dreptul,el îmi spune eu sunt bărbat, tu ești femeie trebuie să fii curată ca lacrima. Îi dau întrebarea cum Carolina acceptă să aibă așa iubit, îmi spune cum accepți și tu așa și ea, eu nu-l accept, noi trăim separat în aceeași casă, în schimb el când se vede cu ea, îmi imaginez, nu degeaba a fugit până acolo. Astăzi a întârziat cu 2 ore de la ieșirea de la serviciu, unde a fost, nu mi-a spus și nici nu l-am întrebat, mi-a scris un mesaj, cei cu tăcerea aceasta?

Eram cu cățelul și cu Tudor afară și nici nu am dorit să-i răspund. Când a venit a venit rece și abătut.am întrat în casă și fiecare cu ocupația lui. Dacă sau începutul sa rupt legătura în familie sunt convinsă pe propria experiență, că nu mai mai poți lega nimic, poate să treacă și ani întregi că nimic nu se schimba, eu am mai bine de 3 ani de când duc această luptă și e totul in zadar, nustiu dece el mai stă cu noi, dz frică că ne va pierde pentru totdeauna, sau din egoism să nu cumva să aparțin altcuiva.

Da știu totul depinde de mine, probleme e ca nu am încă acea tărie sa pot spune stop și să iau viața de la capăt. Este Tudor care pentru el încă mai zăbovesc, este prea mic ca să îl fac sa sufere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s